Гласувах за промяна на досегашния модел на управление на столицата,

...
Гласувах за промяна на досегашния модел на управление на столицата,
Коментари Харесай

И Нинова гласува: За промяна на досегашния модел на управление на столицата

Гласувах за смяна на досегашния модел на ръководство на столицата, за бистрота, за това парите на софиянци да се харчат почтено и намерено и да служат за по-добри улици, по-чист въздух, да няма тапи и презастрояване. Хората от крайните квартали и тези от центъра да имат идентични условия за живот. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни правото си на глас.

Според нея, анализирайки изборната интензивност, решението за анулация на гласуването с машини не е " повлияло тежко ”. " Активността е даже малко по-висока от тази на предходните избори. Важно е изборът да е транспарантен и почтен. Обръщам внимание, че има видеонаблюдение. Членовете на СИК да го имат поради, в случай че някой въобще има желание нещо да прави при преброяването ”, добави Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че от дълго време са поставяли въпроса за корист с машините. " Фактът, че това, което се случи, се случи 48 часа преди изборите, е объркващ. Не се прави толкоз покрай изборния ден - основава напрежение и съмнение в изборния развой и отблъсква хората. Очаквам, че казусът с машините няма да свърши с тези избори ”, счита тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР