Гласувах за Пловдив, свободен от спирачките, наложени му от порочния

...
Гласувах за Пловдив, свободен от спирачките, наложени му от порочния
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Гласувайте за управление с опит, мъдрост и план за бъдещето

Гласувах за Пловдив, свободен от спирачките, наложени му от порочния модел на ръководство в последните 12 години.

За град, античен и съвременен, зелен и комфортен за живеене, привлекателен център за бизнес и вложения, само че и за младежи, с деца и фамилии. Град, справедливо именуван Столица на културата, трайноприсъстващ в класациите за най-харесваните туристически дестинации в Европа и света!

Това съобщи Славчо Атанасов, претендент за кмет на Пловдив от коалиция " Съединени за Пловдив ", откакто даде своя глас в 18 секция в ОУ " Св. Климент Охридски ".

Призовавам пловдивчани да излязат и да гласоподават - единствено по този начин можем да преодолеем опитите за манипулиране на изборите още веднъж, сподели той.

Гласувайте, не се подвеждайте по машинациите на Сглобката. В последните дни виждаме сюжет за готовност на ядрата на ръководещите партии и единствено с всеобщо гласоподаване можем да създадем действителна опция на досегашното ръководство в Пловдив.

Гласувайте за ръководство с опит, мъдрост и проект. За кмет, който ще работи за вашите ползи, а не за идващия си хотел. За общински съвет, в който никой не чака разпореждане по какъв начин да гласоподава от някоя софийска партийна централа. За екип, който безпределно обича Пловдив и пловдивчани.

Защото градът заслужава, обърна се той към пловдивчани.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР