Гласувах за ефективни институции, които да овладеят кризата, да предприемат

...
Гласувах за ефективни институции, които да овладеят кризата, да предприемат
Коментари Харесай

Радев: Сблъсъкът е правителство на всяка цена или отстояване на принципи

" Гласувах за ефикасни институции, които да овладеят рецесията, да подхващат решителни промени, да вземат стратегически решения с дълготраен небосвод. А това изисква съпричастност и поддръжка от цялото ни общество. От гласуването ни през днешния ден зависи какъв брой мощни, устойчиви и законни ще бъдат и държавното управление, и Народното събрание на следващия ден. "

Това съобщи президентът Румен Радев, който гласоподава в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан ” - регион „ Слатина ”.

" Призовавам всички български жители да излязат и гласуват; да не оставят по никакъв метод да бъдат отклонени от своето конституционно право на глас, и да не оставят никой различен да взема решение вместо тях. Защото изборите са право, само че са и отговорност на всеки един от нас към бъдещето на България. Отговорност към себе си, към своите близки, и към бъдещето на България.

Аз се надявам в действителност българите да проявят зрялост и да излязат да гласоподават. " - сподели още президентът.

" Знаем, че няма да бъде елементарно - все по-трудно се сформират държавни управления. И тук конфликтът е сред две тези: държавно управление непременно, което ще е неустойчиво в средносрочен проект, и отстояване на правилата на начертаните алените линии на самите партии, което пък води до размиване на тяхната политическа физиономия. Така че се надявам да се откри рационалният баланс. " - добави Радев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР