Гласувах в подкрепа на демократичния процес. Страната ни има нужда

...
Гласувах в подкрепа на демократичния процес. Страната ни има нужда
Коментари Харесай

Румен Радев: Страната има нужда от силни и легитимни институции

" Гласувах в поддръжка на демократичния развой. Страната ни има потребност от мощни и законни институции ", сподели президентът Румен Радев, откакто гласоподава в Професионалната гимназия по превоз " Магкахан " в столичния квартал " Редута ".

Той уточни, че е дал своя вот в поддръжка на демократичните процеси у нас.

По думите на президента са нужни решителни промени и стратегически решения. От гласуването ни през днешния ден зависи какъв брой мощни и устойчиви ще са държавното управление и Народното събрание на следващия ден, сподели Радев.

 

" От гласуването ни през днешния ден зависи какъв брой мощни, устойчиви и законни ще бъдат и държавното управление, и Народното събрание ", добави Радев.

Той още веднъж прикани хората да гласоподават.

" Всички български жители да не оставят никой различен да взема решение вместо тях, тъй като изборите са право, само че и отговорност към себе си, към своите близки и към бъдещето на България ", моли президентът.

" Аз се надявам българите да прояват разсъдък ", добави той и установи, че тук конфликтът е сред две тези - държавно управление непременно и отстояването на правилата на партиите.

" Така че, аз се надявам да се откри рационален баланс ", въпреки всичко добави той.

Очаквайте детайлности.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР