Гласоподавателите от най-големия варненски район Приморски не успяха да изберат

...
Гласоподавателите от най-големия варненски район Приморски не успяха да изберат
Коментари Харесай

Кои са претендентите на балотажа за районен кмет на Приморски?

Гласоподавателите от най-големия варненски регион " Приморски " не съумяха да изберат областен кмет от първия тур на локалните избори в морската столица. На балотаж тази неделя се класираха първите двама претенденти, събрали най-голяма поддръжка - Николай Желязков от " Продължаваме промяната - Демократична България " и Людмила Колева-Маринова от ГЕРБ.

Залогът е огромен, а позициите са изравнени. Победителят на балотажа ще ръководи регион с 113 хиляди поданици, включващ с изключение на градската част и повече от 30 селищни формирания и новосъздадени квартали с обща повърхност 5107 хектара. Към регион " Приморски " принадлежат и интернационалните курорти " Златни пясъци ", " Св. cв.Константин и Елена " и " Чайка ".

В първия тур на изборите двамата кандидати получиха съвсем една и съща поддръжка, а разликата сред тях е тъкмо 1%. Николай Желязков от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " завоюва 7399 гласа (23,21%), а Людмила Колева-Маринова от ГЕРБ - 7078 гласа (22,2%).

Кои са Николай Желязков и Людмила Колева - Маринова?
Адвокат Николай Желязков е роден през 1974 година

Завършил магистратура право в ТУ - Варна. Адвокат, специализирал в гражданското и административното право, с главен предмет на активност отбрана на цивилен права, както и с проучване на проблеми и основаване и одобряване на модели за положителни практики за подкрепяне и стабилно развиване на всички сфера на публичните връзки.
Людмила Колева - Маринова е родена на 22.04.1980 година

Завършила Технически университет – гр. Варна, магистър компетентност „ Право “. Професионалният й път минава като юристконсулт, сега е юрист с опит в региона на гражданското, комерсиалното право и фамилно право. Общински консултант в Община Варна от 2015 г досега. Владее британски, френски и съветски език
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР