Гимназията е единствената в града, която настоява всичките завършващите да

...
Гимназията е единствената в града, която настоява всичките завършващите да
Коментари Харесай

120 абитуриенти изпрати Електрото в Бургас, само 5 усмихнати дами красяха строя

Гимназията е единствената в града, която упорства всичките завършващите да са облечени еднообразно – в черни тоги, символизиращи тъждество

Електротехникумът в Бургас изпрати 120 зрелостници от Випуск 2023. Само 5 дами красяха петте паралелки, в които по традиция доминират кавалерите. Именно заради това девойките бяха най-отпред в строя, паралелно до класните ръководители, и раздаваха усмивки, всички те са приключили професионалната гимназия със компетентност „ Програмно обезпечаване “.

Дванадесетокласниците от  ПГЕЕ „ Константин Фотинов “ чуха за финален път звънеца и химна на учебното заведение.

Гимназията е единствената в града, която упорства всичките завършващите да са облечени еднообразно – в черни тоги, символизиращи тъждество. Но забелязахме и няколко бунтари, които облякоха елегантни костюми. 

Викове и отброяване от 1 до 12, шарени димки и доста празнично въодушевление изпълваха двора на учебното заведение.
 С букет от калии и бурни овации над 1000 души в двора на учебното заведение приветстваха емблематичния шеф Коста Папазов, който към този момент е пенсионер. Вр. и. д. на неговото място е инж. Павлина Градишка (вляво)
Днес обаче бе доста значим ден и за емблематичния шеф Коста Папазов, който тази година излезе в заслужена пенсия. Випуск 2023 ще остане в историята като последният, който приключва под неговото управление. Абитуриентите демонстрираха извънредно почитание и се поклониха пред господин Папазов, изпращайки го с букет от калии.

В своето слово по случай изпращането вр. и. д. шеф на ПГЕЕ „ Константин Фотинов “ Павлина Градишка прикани присъстващите да приветстват с овации Коста Папазов като шефа и водача, който вкара Випуск 2023 в гимназията, която е техният втори дом, и го предложения да връчи почетния плакет на отличника на Випуск 2023.





Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР