Гимнастикът Райън Радков се нуждае от средства, за да се

...
Гимнастикът Райън Радков се нуждае от средства, за да се
Коментари Харесай

Гимнастикът Райън Радков събира пари за операция

Гимнастикът Райън Радков се нуждае от средства, с цел да се оперира.

Преди няколко дни 17-годишният национал, който живее в Канада, само че се състезава за България и за варненския клуб „ Интеркомгруп Черноморски левент “ се контузи като скъса кръстни връзки и минискус на коляното и в този момент се нуждае от интервенция.

За да се извърши хирургическата намеса са нужни 5000 $. Това е повода Райън да провежда акция за набиране на средства в платформата gofundme.

„ Здравейте, споделям се Раян Радков и съм на 17 години. Живея самичък в България, упражнявам и се състезавам за родината си! Цял живот съм живял в Канада, само че след началото на пандемията се реалокирах в България. Както някои от вас може би знаят, след неприятно рухване предходната седмица ядрено-магнитният резонанс удостовери, че съм скъсал кръстни връзки и отчасти менискус. Здравеопазването в България не е гратис - това е повода, заради която пускам този gofundme. Искам да събера средства с цел да платя за интервенцията, рехабилитацията и всичко друго, належащо за моето възобновяване “, написа в апела си Райън Радков.

Ако желаете да помогнете на Райън Радков още веднъж да се състезава и да ни радва с триумфите си, можете да го извършите тук:

https://www.gofundme.com/f/6aztd-help-me-get-my-knee-surgery?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR25Y7jN9moGPazoOYvhVXHMuitW8tSpaZYSwCguMZoYNUy-e0eDE0aWTBU

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР