Гимнастичката Йоана Николова, която е спрягана за новата любима на

...
Гимнастичката Йоана Николова, която е спрягана за новата любима на
Коментари Харесай

Секси гимнастичка проговори за Кобрата

Гимнастичката Йоана Николова, която е спрягана за новата обичана на боксовата звезда Кубрат Пулев, проговори по горещата тематика. 19-годишната хубавица даде изявление пред " Телеграф ":

- Йоана, вие сте републиканска шампионка по художествена гимнастика. Успявате ли да съчетавате следването си в НСА с кариерата на модел?
- Когато ми остане свободно време, значи, че нещо не е наред. Графикът ми е постоянно цялостен, а и по този начин се усещам по-добре. Затова съчетаването на разнообразни неща при мен е всекидневие за сметка на свободното ми време. Освен че извозвам доста време в залата, доста обичам и да рисувам. Използвам всяка опция, когато имам свободно време, с цел да прекарам малко време уединено със себе си и боите.

- Обявиха ви за една от най-сексапилните дами в нежната дисциплинираност. Ласкае ли ви това?
- Категорично не. Не се съпоставям с никого и мисля, че по този начин и би трябвало да бъде. Всеки има разнообразни визии и разбирания. За мен сексапилът е нещо, което притежаваш и излъчваш, и не изисква показност, с цел да се забележи. Бих си разрешила обаче да дам един съвет на актуалните девойки - бъдете по-естествени! Истината е, че мъжете харесват естествената хубост и нежното лъчение. Сексапилът може да бъде доста повече в един взор, в сравнение с във вулгарно държание и подправени визии, които не дават отговор на действителността. Този фалш е жалък.

- Как се запалихте по този спорт? Ако върнем лентата обратно - какво дете бяхте?
- На 3 години бях, когато за първи път видях гимнастички по малкия екран. Тогава споделих на майка ми, че желая и аз да стана такава. И до през днешния ден гимнастиката е моята огромна пристрастеност. Печелила съм няколко пъти републиканска купа и не преставам да имам упоритости за още медали. Въпреки че сега имам контузия, която не ми разрешава да играя професионално, уповавам се, че напълно скоро още веднъж ще бъда на терена. Наложи се краткотрайно да прекъсна поради строшаване на крайник и в този момент към момента съм във оздравителен развой.

- А в тийнейджърските си години? Помните ли първата си целувка?
- Първата целувка не се не помни. Моята беше доста непринудена и същинска, тъй като беше с детската ми обич. От тези чисти моменти, които не съдържат в себе си безнравственост.

- Една от горещите в последно време тематики е аферата ви с боксьора Кубрат Пулев? Познавате ли се, в случай че да - то какво ви свързва?
- Оххх, да! Толкова гореща, че чак не ми се желае да излизам от у дома поради тези нелепости, които се изписаха. Честно казано избирам да не разясня тематиката. Единственото, което мога да кажа, е, че изпитвам почит към достиженията му.

- Името ви е било обвързвано с това на най-хубавия български плувец Антъни Иванов. Какви са били връзките ви?
- С Антъни се запознахме около спорта. Много положителни другари сме и се поддържаме взаимно. Даваме си препоръки в сложни моменти.

- Обвързана ли сте в този момент?
- Да, обвързана съм сега. Спечелиха ме отдадеността, лоялността и любовта. За мен е доста значимо индивидът, с който съм, да държи да думата си и да постъпва почтено. Не претърпявам мъже, които шикалкавят, лъжат и нямат геройство да поемат отговорности.

- Коя е Йоана отвън светлините на прожекторите?
- Извън светлините на прожекторите може да откриете единствено още по-усмихнатата и занимателна моя версия. Не че ми остава доста време да се развличам, в случай че би трябвало да бъда почтена (смее се). Истината е, че университетът и спортът са завладели изцяло всекидневието ми и съвсем не ми се отдава опция за кой знае какви занимания. В момента последвам в НСА и макар че тази година беше малко шантава и постоянно лекциите бяха онлайн, материалът не е по никакъв начин малко и в случай че не си предан, просто няма по какъв начин...

- Лятото към този момент наближава. Имате ли проект? Коя е дестинацията любимец?
- Италия ми е доста обичана и има доста места, които бих обиколила там. Бих избягала в Портофино, то е едно от тях. Сигурна съм, че напълно скоро още веднъж ще се усещаме свободни да пътуваме и да се любуваме на нови прекарвания и страсти. Аз виждам, че огромна част от хората към момента сами си поставят спирачки да пътуват, макар че обстановката с COVID-19 стартира да се успокоява.

- Какво си пожелавате?
- Има едно нещо, което постоянно съм си пожелавала, и то е да пребивавам и дерзая като за двама. Силно имам вяра в себе си и зная, че няма непостижима цел... Всичко зависи от нас самите и желанието, с което се борим за това, което желаеме да реализираме.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР