Гимнастичката ни Симона Пейчева също е станала жертва на козметичните

...
Гимнастичката ни Симона Пейчева също е станала жертва на козметичните
Коментари Харесай

Симона Пейчева ли е това?

Гимнастичката ни Симона Пейчева също е станала жертва на козметичните интервенции. Това стана ясно, откакто се появи в ефира на Нова телевизия тази заран и очевидно беше неузнаваема. Спортистката, която имаше миловидно и даже детско лъчение, е изгубила този си образ и върви към стандартите на плеймейтка.



Хиалурон в устните, скули и други разкрасителни процедури са оставили отпечатък върху лицето на красивата ни международна шампионка по художествена гимнастика, разясняват в средите. Преди 7-8 години Симона се подложи и на интервенция на бюста, напомнят паметливи. А по отношение на интервенциите тя е казвала в изявленията: "Не одобрявам надутите устни - постоянно проличава, че са изкуствени и не съм видяла жена, само че която да й отиват. От километри проличава, че има нещо изкуствено. Не може всички дами да са идентични и да наподобяват като барбита. И като ги гледаш, като че ли са излезли под индиго – едно и също, нищо друго не можеш да откриеш в тях. А характерността им се губи ".



В настоящото изявление по Нова, Пейчева не скри, че е на крилете на любовта. "За персонален живот не приказвам, само че считам, че всяка жена се усеща по-пълноценна и по-щастлива, доста по-всеотдайна, когато има половинка до себе си ", отсече тя. "След 10 години се виждам също толкоз твърдоглава сигурно. Това не съумях да направя, да си подрежа рогата, само че имам вяра, че са ориентирани в вярната посока. Това ме е довеждало до всичките ми триумфи. Надявам се живота да не ми смачка ината и твърдоглавостта за нещата, които желая да реализира ", показа още гимнастичката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР