Гигантска котка, смятана за най-голямата в света, стана толкова голяма,

...
Гигантска котка, смятана за най-голямата в света, стана толкова голяма,
Коментари Харесай

Нежен гигант: домашна котка впечатли света с размерите си

Гигантска котка, считана за най-голямата в света, стана толкоз огромна, че доближи височината на 2-годишно дете. Той се споделя Кефир и смая хората, които объркаха големия котарак от породата Мейн Куун с куче.

Въпреки че са известни с огромния си размер и гъста, дълга козина, този тип котки са привързани към стопаните си и обичат хората.

Собственичката на Кефир – Юлия Минина от, показа фотоси на своя гальовен гигант в Instagram и провокира възторг в мрежата.

Тя тежи 12.2 кг и е считана за най-голямата котка в света, съобщи.

Домашният любим е кръстен от двете дъщери на собственичката си на ферментиралата млечна напитка, изключително известна в Русия и някогашните руски републики. Кефир е първата котка на Юлия и когато я одобряват в фамилията, не чакат, че ще стане толкоз огромна.

Най-любопитно е, че фамилията на Юлия се отнася с Кефир като човек. Когато пристигна време за вечеря, котката прави компания на фамилията на масата, седейки на личен стол. Кефир може да си отвори всички порти в къщата и за разлика от останалите котки доста обича водата и плува.

Котката обича да лежи на кухненската маса. На въпроса кое е обичаното й занимание, Юлия споделя – „ обичаното й занятие е да спи върху мен през нощта “, само че към този момент е много тежка за това.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР