Гигантите Барселона и Реал Мадрид се хвърлят в отложена битка

...
Гигантите Барселона и Реал Мадрид се хвърлят в отложена битка
Коментари Харесай

Ел Класико - нека футболът победи!

Гигантите Барселона и Реал Мадрид се хвърлят в отсрочена борба от 10-ия кръг в Ла Лига. Срещата трябваше да се играе на 26 октомври, само че мачът беше изместен поради размириците в Каталуня. Всички последователи се надяват политиката да отстъпи и футболът да господства на “Камп Ноу”. А футболният двубой сред тези две империи дава обещание представление!

Каталунци и кастилци излизат на терена един до друг в класирането. И двата отбора имаха своите съмнения и не престават да не убеждават до дъно последователите си, само че все пак оформиха преднина пред останалите отбори. Защитата на “лос кулес” се клати и очевидно изпитва усложнения, когато е пресирана. Именно това е мощното оръжие на гостите от “Сантиаго Бернабеу”. В последните седмици те го показват добре и основават редица голови обстановки, изключително преди почивката.
Ellos ponen la magia de #ElClásico. ¿Con cuál te quedas?

Leo Messi
@lukamodric10 pic.twitter.com/eBpj8a2lmd
— LaLiga (@LaLiga) December 17, 2019
Мадридчани също не се показват безапелационно в защита. Рафаел Варан и Серхио Рамос не са познатите стожери. Марсело е контузен и това отваря празнота в лявата част на отбраната. Поглеждайки към Барса, Жерард Пике наподобява по-стабилният от двойката с Клеман Лангле. Жорди Алба към този момент е възобновен от контузия, само че игра много едва против Реал Сосиедад. Нелсон Семедо също се завърна след травма и ще се бори за място със Сержи Роберто.  Зидан: Знаем, че имат Меси, само че ние също разполагаме със своите оръжия Колебанията пред Зинедин Зидан са свързани със схемата на игра. Карим Бензема е сигурен в предни позиции. Родриго, Гарет Бейл и Винисиус Жуниор спорят за място в офанзивата. Федерико Валверде играе сензационно, само че Лука Модрич, Каземиро и Тони Кроос наподобяват непоклатими в средата на терена. Възможно е Зизу да заложи на четвърти полузащитник, като разновидностите са Валверде или Иско.  Меси подклади огъня за Ел Класико: Реал Мадрид се затваря на " Камп Ноу " Серхио Бускетс е огромната въпросителна за 11-те на Барселона. Неизменният титуляр в последните десетина години губи тежест в състава. Срещу Реал Сосиедад оставяше прекомерно доста пространство зад себе си и това сътвори огромни проблеми в отбрана. Ернесто Валверде търси опорен полузащитник и може да го откри още в лицето на Иван Ракитич или Френки де Йонг. Лионел Меси, Луис Суарес и Антоан Гризман ще нападат в търсене на попадения.
Часове преди срещата Меси стартира психовойната, споделяйки, че чака “белите” да играят затворено. Прибраната игра на Мадрид сигурно обаче ще бъде редувана и с висока преса.

Великанската битка на Испания стартира в 21:00 часа и не се нуждае от спомагателна реклама за всички, които обичат качествения футбол.
Вероятни сформира:
Барселона: Тер Стеген; Семедо, Пике, Лангле, Алба; Ракитич, Бускетс, Де Йонг; Меси, Суарес, Гризман Реал Мадрид: Куртоа; Карвахал, Варан, Рамос, Менди; Модрич, Каземиро, Валверде, Кроос; Бейл, Бензема Ел Класико в Барселона в мачове от Ла Лига:
Победи за Барселона: 50
Победи за Реал Мадрид: 20
Равенства: 19 Примера дивисион 10 кръг, сряда 18 декември  Барселона 21:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР