Гигантът в споделените пътувания Uber пуска нестандартна услуга в чест

...
Гигантът в споделените пътувания Uber пуска нестандартна услуга в чест
Коментари Харесай

Каляска вместо кола: Uber с нова услуга в Лондон заради коронацията

Гигантът в споделените пътувания Uber пуска ексцентрична услуга в чест на коронацията на новия крал на Англия – Чарлз III. Компанията ще даде опция на своите ползватели в Лондон да се почувстват като същинска кралска персона като си поръчат карета.

„ Коронационната карета “ е създадена особено за церемонията, която ще се организира на 6 май и съвсем изцяло прилича тази, с която ще се придвижва новият крал на Англия. Резервации ще могат да се вършат в дните от 3 до 5 май. Маршрутът на ексцентричното транспортно средство ще се лимитира до пътувания към Dulwich Park.

Каляската ще бъде теглена от четири бели коня, които ще бъдат облечени в особено облекло за коронацията.

Винаги търсим нови способи да прибавим малко магия на Uber към пътуванията на хората “, сподели генералният управител на Uber за Обединеното кралство Андрю Брем пред Travel and Leisure.

Uber не е единствената туристическа компания, която е решила да внесе малко „ кралски дух “ в продуктите, които предлага по случай това събитие.

Carlton Tower Jumeirah в Лондон предлага неповторим пакет за коронацията, който включва кола чартърен Aston Martin (крал Чарлз получи такава на 21-ия си рожден ден от кралица Елизабет II), сервиз за следобеден чай и „ кралски “ пикник за двама в Cadogan Gardens. с персонален виолончелист. Твърди се, че кралят е обичал виолончелото от времето си в интерната.

Mandarin Oriental Hyde Park, предлага на гостите, които отсядат в хотела през месец май, особено „ Кралско усамотение “, цялостно с необятен апартамент, закуска „ Кралски хайвер “ и бутилка уиски Laphroaig (което ScotchWhisky.com Докладите са обичаните на Чарлз).

Хотел Brown’s в Мейфеър, за който се оповестява, че е посрещал членове на кралското семейство в предишното, ще предлага специфични събития и благоприятни условия за хранене, в това число обичаната торта на краля, плодовия самун.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР