Гигантът в порноиндустрията Брейзърс стъпи на родна земя и търси

...
Гигантът в порноиндустрията Брейзърс стъпи на родна земя и търси
Коментари Харесай

„Брейзърс” стъпи и у нас, търсят момчета и момичета за актьори във филми за възрастни

Гигантът в порноиндустрията „ Брейзърс ” стъпи на родна земя и търси българи да се снимат във филми за възрастни, научи HotArena.

Канадската продуцентска компания провежда кастинг на 19 декември, само че не прецизира в какво ще се състои самото набиране на претенденти и на какви условия би трябвало да дават отговор те. В формалната си страница във Facebook Брейзърс  обявяват единствено, че търсят млади и стимулирани момчета и девойки, които да станат част от екипа им.

Седалището на учредената през 2005г. Брейзърс е в Канада, а съществена активност е продуцирането на нецензурен филми, написа „ Телеграф ”. Те снимат най-много в Съединени американски щати, само че не е изключено и България да стане част от локациите за фотоси. Засега българския екип не издава никакви детайлности, не е посочено и мястото за кастинга.

Компанията има и мрежа от 31 разнообразни в жанрово отношение интернет уеб сайтове, предоставящи заплатен досъп до нецензурен материали. В началото на предишния месец порногигантът направи предложение на половинката на българската кеч звезда Александър Русев – Лана, От компанията са изгледали деликатно клиповете, които Световната федерация по кеч пусна и в които русокоската се целува на сцената и е под завивките с сътрудника на Русев – Боби Лешли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР