Геймърите ще могат да се възползват от по-ниски цени за

...
Геймърите ще могат да се възползват от по-ниски цени за
Коментари Харесай

AMD свали цените на геймърските графични карти Radeon RX 7000


Геймърите ще могат да се възползват от по-ниски цени за картите Radeon RX 7000
(снимка: AMD)

AMD разгласи специфична стратегия с промоционални цени на графичните си карти Radeon RX 7000 за определени търговски вериги, която ще остане настояща през първото тримесечие на годината. От нея могат да се възползват геймърите, които търсят графични карти с висока продуктивност и функционалност за най-новите игри, както и основателите на наличие.

В рамките на промоцията картата AMD Radeon RX 7900 XT ще се предлага на цени от $749, което е с над $100 под първичната целесъобразна последна цена (SEP). За модела AMD Radeon RX 7900 GRE са оповестени цени от $549, също с над $100 под SEP.
още по темата
Програмата ще обхване комерсиалните вериги (онлайн и традиционни). Промоционалните цени ще станат видни на пазара още през идващите дни, оповестиха от AMD.

Освен това от през днешния ден до 30 януари 2024 година геймърите ще получат гратис копие на Avatar: Frontiers of Pandora с покупката на отговарящи на изискванията Ryzen процесори и Radeon графични карти, в допълнение към определени AMD-базирани системи от участващи в промоцията търговци на дребно.

Графичните карти от серията AMD Radeon RX 7000 оферират по-чиста продуктивност в най-играните и най-купуваните игри в Steam. Така да вземем за пример, AMD Radeon RX 7900 XTX на ценово равнище $999 предлага приблизително повече чиста продуктивност от RTX 4080 на 4K резолюция в игри като Call of Duty: MWIII, GTA V, Starfield, Hogwarts Legacy, Cyberpunk 2077 и Resident Evil 4, показаха от AMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР