Героинята Миранда Хобс от Сексът и градът“, чиято роля е

...
Героинята Миранда Хобс от Сексът и градът“, чиято роля е
Коментари Харесай

Миранда се завръща към червената коса във финала на „И просто ей така“

 Миранда се завръща към алената коса във финала на „ И просто ей по този начин “

Героинята Миранда Хобс от „ Сексът и градът “, чиято роля е изиграна от актрисата Синтия Никсън още веднъж се завърна към аления цвят, като се появи и във финала на продължението на сериала „ И просто ей по този начин “ като червенокоса хубавица.

Несъмнено това е цвета, с който свързваме актрисата и е необичайно на всички почитатели да я гледат с друга от тази визия.

На финала на сезона на сериала „ И просто ей по този начин “, който бе дълго чаканото продължение на паметната поредност „ Сексът и градът “, актрисата още веднъж се завърна в „ свои води “ като се появи с огненочервените си кичури, откакто през целия сезон бе с различен цвят на косата.

В една от сцените по време на епизода Миранда е в кола със сина си Брейди Хобс (изигран от Нийл Кънингам), където двамата разискват нейния нов, само че прочут външен тип. По време на „ Сексът и градът “ актрисата Синтия Никсън нито един път не изневери на аления цвят.

„ Значи в миналото щеше ли да кажеш нещо за косата ми?, пита Брейди Миранда в този епизод, която се насочва към летището, с цел да лети за Лос Анджелис, с цел да бъде с новия си сътрудник Че Диас (Сара Рамирес), а той дава отговор: „ Да, готино е. Какво се случи със сивата горделивост? “ Тъй като в продължението на сериала, актрисата е с нова визия, в която не прикрива и не се срами от сивите си коси.

Продължението „ И просто ей по този начин “  отново събра 55-годишната актриса Синтия Никсън с нейната екранна сестра Сара Джесика Паркър, която още веднъж изигра обичаната на всички роля на Кари Брадшоу, и Кристин Дейвис, която още веднъж играе като Шарлот Йорк Голдблат.

Според Синтия Никсът, основният сценарист и режисьор съзнателно е желал Миранда да се появи със сива коса в продължението на „ Сексът и градът “ и смят, че това негово решение е изцяло уместно. Нейната задача е да резервира позитивното си „ Аз “ и да заразява аудиторията с позитивността на възрастта.

„ Добре. Е, Майкъл Патрик Кинг, който е нашият основен сценарист и режисьор, той сподели: „ Знаеш ли, доста дами по време на пандемията не можеха да излязат от у дома и да посетят  салон за хубост и по този начин косите им побеляха, а по-късно те взеха решение, че това им харесва. Така че, в случай че трябваше да избираме  да е една от героините, ние считаме, че ще най-подходяща е  Миранда “, показа Синтия Никсън тогава, обяснявайки решението зад погледа на Миранда.

Силни страсти и доста нови запознанства има в продължението на „ Сексът и градът “, което ненапълно разочарова почитателите и не съумя да покрие упованията на аудиторията, която тръпнеше в очакване на това продължение. Може би една от аргументите за отчаяние е неналичието на една от най-ярките и открояващи се актриси Ким Катрал, позната като Саманта Джоунс, която несъмнено е най-любимият екранен облик на феновете на „ Сексът и градът “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР