Герои в COVID годината разбираемо станаха медиците - лекари, сестри,

...
Герои в COVID годината разбираемо станаха медиците - лекари, сестри,
Коментари Харесай

Медиците извън политиката: Битката с COVID-19 продължава

Герои в Коронавирус годината разбираемо станаха медиците - лекари, сестри, фелдшери, водачи на коли за спешна помощ, санитари, на които изискуем здравето и живота си. А за част от тях, тези, които влязоха в партийните листи даже може да гласуваме.

Двама воини в бяло, които няма да влизат в политиката са посетители на специфичното изборно студио на bTV- доктор Абдулах Заргар от болничното заведение в Исперих и доктор Гергана Николова, може би най-известният персонален доктор в България.

“В дребните градове интензивността е огромна, гласувах сутринта в 7 ч. и към този момент имаше хора. Не го очаквах”, съобщи доктор Заргар.

Снимка: bTV

Според доктор Николова българинът доста рядко се плаши дотам, че да не отида някъде и да не гласоподава.

" На 4 години един път е времето, в което упражняваме правото си на глас, Коронавирус не би трябвало да ни стопира ", добави тя.

Снимка: bTV

По думите ѝ няма значение дали си в болница, поликлиника или незабавно звено, където и да се намира човек от здравната система, то той е извънредно претрупан и изтощен. В последно време сме били безкрайно на работа.

„ Видяхме, че се оправяме, цялата тази паника ни сплоти и станахме тим, който се бори дружно против вируса “, безапелационна е тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР