Германците са по-непреклонни от французите по въпроса за предоговаряне на

...
Германците са по-непреклонни от французите по въпроса за предоговаряне на
Коментари Харесай

Германците са по-непреклонни от французите за предоговаряне на Брексит

Германците са по-непреклонни от французите по въпроса за предоговаряне на Брексит, съобщи Агенция Франс Прес. Агенцията се базира на изследване на института "Кантар ", извършено в шест страни.

58% от французите не са съгласни Европейският съюз да дава на Англия опция за договаряне на ново съглашение за овакантяване на съюза. Почти същият % интервюирани (57%) са срещу ново отсрочване на Брексит, плануван за 31 октомври. Германците са още по-непреклонни: 62% от тях са срещу предоговаряне на договорката за Брексит, а 66% са срещу ново отсрочване.

Обратно, 52% от поляците са отворени към концепцията за предоговаряне, а единствено 47% от холандците считат, че не би трябвало да има ново отсрочване на Брексит. Само 38% от французите са на мнение, че при положение на Брексит без договорка обстановката ще бъде по-лоша за Европейския съюз.

Повечето германци, поляци, испанци и холандци не чакат хубави неща за Европейски Съюз и за страните си при този сюжет. Едва всеки четвърти французин счита, че Брексит е нещо неприятно. За съпоставяне по този начин мислят три четвърти от германците и ирландците.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР