Германското външно министерство призова своите граждани да напуснат Украйна, ако

...
Германското външно министерство призова своите граждани да напуснат Украйна, ако
Коментари Харесай

И Германия призова своите граждани да напуснат Украйна

Германското външно министерство прикани своите жители да изоставен Украйна, в случай че престоят им в тази страна не е нужен. Това оповестиха от ведомството в събота на уеб страницата си.

" Ако сега сте в Украйна, тогава помислете дали престоят ви там е нужен. Ако не, напуснете в кратковременен проект ", се споделя в известието.

На собствен ред Държавният департамент на Съединени американски щати подреди на американски дипломати в Киев, които не са ангажирани с съществена дипломатическа активност, да изоставен Украйна. Това заяви в Туитър посолството на Съединени американски щати в събота.

Уточнява се, че сходно решение е обвързвано с непрекъснати известия за хипотетично увеличение на броя на съветските войски на границата с Украйна, „ посочващи опцията за обилни военни интервенции “.

От дипломатическата задача допълниха, че главната част от екипа на американското посолство ще продължи да работи в Киев.

Швейцарското външно министерство посъветва жителите на страната да се въздържат от туристически и други пътувания до Украйна, които не са наложителни. Съответната рекомендация беше оповестена от външното министерство на неговия уеб страница.

Швеция към момента няма желание да изтегля своите жители от Украйна, само че ги приканва да се приготвят за незабавно овакантяване на страната, в случай че е належащо. Според изчисленията на шведското посолство В Украйна се намират 200-300 жители на кралството, прецизираха от шведското посолство там.

Свързани вести Байдън прикани американците да изоставен Украйна Русия извади черноморския си флот за огромни образователни маневри КАРТА Русия: Западът лъже, че планираме навлизане в Украйна Кирил Петков за рецесията Русия-Украйна: Имаме мощен глас в НАТО и Европейския съюз Игра с огъня: Байдън оповестил точната дата на съветска инвазия в Украйна Путин: Ако Украйна влезе в НАТО, ще избухне нуклеарна война Путин към Украйна: Красавице моя, ще би трябвало да търпиш
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР