Германското правителство се обедини около нови опростени правила за прием

...
Германското правителство се обедини около нови опростени правила за прием
Коментари Харесай

Германия се обедини около нови опростени правила за прием на руснаци

Германското държавно управление се сплоти към нови опростени правила за банкет на руснаци, считани за изключително застрашени в родината си, съобщи ДПА.

" Все по-безмилостната съветска експанзия против Украйна е съпроводена от все по-засилени вътрешни репресии, изключително против печата, правозащитници и опозиционни фигури ", сподели пред ДПА немският вътрешен министър Нанси Фезер. " Ще предоставим протекция в Германия на тези руснаци, които са преследвани и заплашвани. А на съветските публицисти в частност ще дадем опция да предават свободно и без външна интервенция от територията на Германия ", добави тя.

Според представител на вътрешното министерство за съветските жители ще останат в действие общите правила за влизане в Германия, съгласно които, с цел да влизат и обитават на територията ѝ, им е необходим единствено паспорт. В взаимозависимост от задачата на престоя може да се изисква и виза, да вземем за пример за съветски жители, които желаят да работят в Германия.

За представители на опозицията и други категории лица в риск, като да вземем за пример публицисти, се планува те да могат да влизат по силата на член в Закона за пребиваването на непознати жители на територията на Германия, гарантиращ " политическите ползи на Федерална република Германия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР