Германското правителство постави Роснефт Германия и RN Refining & Marketing

...
Германското правителство постави Роснефт Германия и RN Refining & Marketing
Коментари Харесай

Германия поема контрола върху Роснефт Германия

Германското държавно управление сложи " Роснефт Германия " и RN Refining & Marketing под контрола на Федералната мрежова организация на страната, оповестява Bloomberg News.

Роснефт Германия дава отговор за към 12% от потенциала за преправка на петрол в Германия, което я прави една от най-големите нефтопреработвателни компании в страната съгласно немското министерство на стопанската система.

Германия желае да извърши историческото усвояване на енергийната компания Uniper и още два други огромни вносителя на газ, в опита си да предотврати срив на своята енергийна промишленост на фона на опасността от режим и прекъсване на тока тази зима.

Европейският съюз и държавните управления на страните членки не престават да вкарват ограничения за облекчение на рецесията. Полша разгласи таван на цените на електрическата енергия, Франция желае да ограничи търсенето на сила с 10%.

Държавната благосъстоятелност върху Uniper, VNG AG и Securing Energy for Europe GmbH, е главното решение, което се разисква в Германия, съгласно източници. Точните параметри към момента не са контрактувани.
 Германският енергиен тръст
Германският енергиен тръст " Юнипер " ще съди " Газпром "

Загубите на " Юнипер " дотук са за 12 милиарда евро

Междувременно немският енергиен регулатор прикани индустриалните консуматори да понижат потреблението си на газ.

Федералната мрежова организация създаде модел за търгове, при който фирмите могат да предложат цена, на която биха били подготвени да понижат потреблението. Започвайки с най-ниската оферта, пазарният управител Trading Hub Europe ще купува количества от фирмите, до момента в който наличността и потреблението се балансират.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР