Германският здравен министър Йенс Шпан коментира скандала с измамите с

...
Германският здравен министър Йенс Шпан коментира скандала с измамите с
Коментари Харесай

Подозрения: Обекти в Германия раздуват броя на тестовете за повече пари

Германският здравен министър Йенс Шпан разяснява абсурда с измамите с безвъзмездни проби за ковид. Според него са основателни съмненията, че някои от обектите в Германия, предлагащи такива проби, раздуват изкуствено броя на взетите проби, с цел да вземат повече пари от управляващите.

" Има съмнение, доста основателно съмнение след всичко забелязано от мен, че съществува също по този начин машинация ", сподели здравният министър Йенс Шпан, представен от Асошиейтед прес.

" Необходимо е да има наказателни последствия ", съобщи той, като означи, че прокуратурата проверява изказванията.

Безплатни проби за ковид в този момент се вършат в преустроени магазини за мобилни телефони, салони за хубост и художествени галерии.

Германците би трябвало да показват негативен резултат от тест, с цел да влязат в магазини, които не са от първостепенно значение, да посетят заведения за хранене или питейни заведения или да участват на културни събития с лимитирана посещаемост. Правителството заплаща за един безвъзмезден тест на човек седмично, което докара до появяването на над 15 000 търговски обекта, предлагащи антигенни проби, даващи резултат до 20 минути. Германски медии разкриха в свои следствия по какъв начин някои от тези обекти надписват броя на взетите проби.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР