Германският външен министър Аналена Бербок предупреди Русия във вторник, че

...
Германският външен министър Аналена Бербок предупреди Русия във вторник, че
Коментари Харесай

Аналена Бербок предупреди Русия да не използва енергията като оръжие



Германският външен министър Аналена Бербок предизвести Русия във вторник, че " в случай че силата се употребява като оръжие, това също ще има подобаващи последствия " във връзка с газопровода " Северен поток 2 “.

Нейните изявления следват изказванията на съветския й сътрудник Сергей Лавров, че газопроводът " Северен поток 2 " се употребява с политически цели против Москва.

Новият немски министър на външните работи през днешния ден е на аудиенция в Москва през днешния ден, откакто през вчерашния ден посети Киев.
По време на днешното си посещаване Бербок също по този начин засегна значимия въпрос с наличието на съветски войски по границата с Украйна, като аргументира, че те са там " без разбираема причина " и съобщи, че " е мъчно да не се преглежда това като опасност ".

Германия е подготвена да пази главните полезности в спора с Русия за Украйна, даже в случай че това значи да заплати висока икономическа цена, сподели немският външен министър след диалози с съветския си сътрудник Лавров в Москва.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР