Германският шампион Байерн Мюнхен сее договорил със защитника на Тотнъм

...
Германският шампион Байерн Мюнхен сее договорил със защитника на Тотнъм
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен е близо до изненадващ трансфер

Германският първенец Байерн Мюнхен сее договорил със бранителя на Тотнъм Ерик Дайър, който ще укрепи баварците този месец, твърди журналистът на немската версия на Sky Sports – Флориан Платенберг. Според неговата информация, концепцията е англичанинът да бъде притеглен с непрекъснат трансфер, само че към момента не е взето дефинитивно решение.

Байерн продължава да изследва и други благоприятни условия, само че старши треньорът Томас Тухел желае нови попълнения допустимо най-бързо, тъй че Дайър може да заиграе на „ Алианц Арена “.

Шампионът на Германия демонстрираше интерес към Дайър още в края през лятото, като от самото начало баварците са поддържали контакт с бранителя. Важно за Тухел е събитието, че Дайър може да играе и като отбранителен полузащитник, а Байерн по този начин и не съумя да притегли подобен състезател през летния прозорец. Неговата поливалентност ще донесе повече дълбочина в състава.

Английският национал има едвам четири мача за Тотнъм от началото на сезона. Байерн беше свързван и с централния бранител на Фулъм Тосин Адрабийо, само че съгласно Плетенберг, тези клюки не дават отговор на истината.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР