Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Ангела Меркел няма да признае за легитимно присъединяването на Крим към Русия

Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила съобщи, че няма да признае присъединението на Крим към Русия за законен акт в изявление за немското издание FAZ.


„ Нека да си спомним историята на немското обединяване. Когато чувам, че, да вземем за пример, анексирането на Крим просто би трябвало да бъде признато, то аз си мисля, какво би било, в случай че в предишното същото се беше случило с нас – в Германска демократична република – под лозунга, че Германия остава разграничена, че нищо не може да се промени “, съобщи Меркел.

По-рано, ръководителят на Свободната демократическа партия на Германия, Кристиан Линднер, предложи краткотрайно да бъде извадена отвън скоби полемиката за Крим и да се строят връзки с Русия, без да се взема поради кримския въпрос. Неговата позиция беше разкритикувана от членовете на държавно управление, а също по този начин и от представители на всички огромни партии, като се изключи „ Алтернатива за Германия “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР