Германският халф Кай Хавертц сподели впечатленията си, след като дебютира

...
Германският халф Кай Хавертц сподели впечатленията си, след като дебютира
Коментари Харесай

Хавертц: Вече се убедих, че Висшата лига е много по-трудна от Бундеслигата

Германският халф Кай Хавертц показа усещанията си, откакто дебютира за Челси при успеха с 3:1 над Брайтън. Бившият футболист на Байер (Леверкузен) получи ниски оценки за представянето си, а самият той призна, че Премиър лийг е доста по-трудно състезание от Бундеслигата.

" Беше доста комплициран мач, изключително след дългата почивка. Тренирах с тима не повече от 5-6 дни. Най-важното е, че победихме и се веселя, че съумях да дебютирам ", сподели Хавертц.

" Висшата лига е доста по-трудна от Бундеслигата. Разбрах го по тренировките, убедих се и в хода на самия мач. Но съм удовлетворен, че бях на терена 80 минути. Надявам се да играя и идната седмица ", продължи германецът.

" Ливърпул е един от най-хубавите тимове в света. Ще се отнесем с почитание към тях, само че ние също сме отличен отбор. Чака ни сложен мач, само че и на противника няма да му е елементарно. Мисля, че имаме късмет да вземе точки ", добави Хавертц. Премиър лийг 1 кръг, понеделник 14 септември  Брайтън 1:3краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР