Германският футболен съюз смята, че съдиите са в необичайна ситуация

...
Германският футболен съюз смята, че съдиите са в необичайна ситуация
Коментари Харесай

Съдиите в Германия работят под стрес и напрежение заради протестите на феновете

Германският футболен съюз счита, че съдиите са в необикновена обстановка поради митингите на почитателите, които прекъснаха мачове от Бундеслигата и от Втора дивизия на страната.

" В момента съдиите са изправени пред предизвикването да бъдат освен ръководители на дуелите, само че и да предотвратяват конфликтни обстановки. За тях ситуацията е стресиращо и мъчно, за което те не са отговорни, само че носят спомагателна отговорност ", сподели представител на немската федерация, представен от ДПА.

Запалянковците стачкуваха против концепцията на Футболната лига за допускането на вложители в Бундеслигата и хвърляха тенис топки, шоколадови монети и други предмети по терените. Заради тези дейности някои срещи бяха прекъсвани или стартираха по-късно. Сред тях бяха дуелите от Бундеслигата сред Унион Берлин и Волфсбург и сред Байер Леверкузен и Байерн Мюнхен, както и срещата от Втора Бундеслига Хамбург ШФ - Хановер.

" Реферите са удовлетворени, че техният метод на високо равнище е разпознат, само че скоро няма да могат да се концентрират в работата си, което задоволително ги напряга. Ние ще следим дали има смяна и ще създадем корекции, в случай че би трябвало ", добави представителят от федерацията.

Начинът е сходен на проекта в три стъпки при битката против расизма. По тази скица, първо срещата се стопира, по-късно тимовете се насочват към съблекалнята и в случай че няма резултат, футболната намира се приключва.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР