Германските национали по футбол искат да устроят триумфално изпращане за

...
Германските национали по футбол искат да устроят триумфално изпращане за
Коментари Харесай

Футболистите готвят триумфално изпращане на Йоаким Льов

Германските национали по футбол желаят да устроят триумфално изпращане за напускащия селекционер Йоаким Льов, съобщи вратарят на Бундестима Мануел Нойер преди старта на международните квалификации тази седмица. Германците одобряват Исландия в четвъртък и гостуват на Румъния в неделя, а три дни по-късно са домакини на Северна Македония.

" Всички би трябвало да подходим с спомагателна мотивация. Искаме да спечелим тези три мача и по-късно да се представим на равнище на европейското ", разяснява Нойер.

По-рано този месец Льов съобщи, че напуща Бундестима след Евро 2020. Специалистът е отпред на Германия от 15 години, като през 2014-а изведе тима до международната купа.

" Льов си завоюва правото да си тръгне, когато е на върха. В националния тим съм от 2009 година. Скоро ще стана на 35 години, имал съм доста върхове и спадове с него. Трябва да му устроим триумфално изпращане, той го заслужава ", сподели още Нойер.

Германия е в най-тежката група на Евро 2020 с еврошампиона Португалия, международния първенец Франция и Унгария.

" Сега сме съсредоточени върху идните три мача в квалификациите и се надяват те да бъдат една добра подготовка преди европейското. Нямаме право на неточности ", добави Нойер.

Лошата вест за Германия е травмата на полузащитника Тони Кроос, който е получил мускулно разтежение и ще се завърне в клубния си тим Реал Мадрид.

" Тони мина обзор с нашия лекарски екип. Той доста искаше да остане с нас, само че поради идното европейско състезание, преценихме, че в този момент най-важно е той да се възвърне изцяло ", сподели Йоаким Льов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР