Германските ми колеги са правили жесток гаф, е казал депутатът

...
Германските ми колеги са правили жесток гаф, е казал депутатът
Коментари Харесай

Руски депутат с унищожителни думи към германски лекари заради тремора на Меркел

Германските ми сътрудници са правили нечовечен гаф, е споделил депутатът от Държавната дума (долната камара на съветския парламент) Геннадий Онишченко пред радиото "Говорит Москва ".

Бившият началник на федералната работа за хигиеничен надзор и доктор по обучение е отправил унищожителни рецензии към медиците, задължени да се грижат за канцлера в Берлин Ангела Меркел. "Бездействието на немските лекари провокира моето неразбиране. Здравният статус на първите хора в страната би трябвало бъде следен непрекъснато. Ето за какво аз считам, че медиците в Германия са създали огромен гаф ", е декларирал той.

Парламентаристът също е показал, че Меркел доста тежък пациент. "Грижата за здравето на подобен вид хора е голямо предизвикателство ", е коментирал докторът.

Както към този момент писахме, немският канцлер на два пъти получи тремор - на 27 юни по време на публично събитие при президента на западноевропейската страна Франк-Валтер Щайнмайер и при посрещането на украинския държавен глава Володимир Зеленски в Берлин на 18 юни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР