Германските медии не взимат пари за публикации за България, предаде

...
Германските медии не взимат пари за публикации за България, предаде
Коментари Харесай

„Конрад Аденауер“ отговори на Тома Биков

Германските медии не взимат пари за изявления за България, съобщи кореспондент на БГНЕС, базирайки се на изказване на Медийната стратегия за Югоизточна Европа на фондация „ Конрад Аденауер “.

Коментарът на авторитетната немска фондация, която е близка до ръководещия ХДС на канцлера Ангела Меркел, бе във връзка на изявлението на депутата от ГЕРБ Тома Биков. Той упрекна през вчерашния ден немските медии, че взимат пари, с цел да пишат сериозни материали за България.

„ Изненадващо изказване на Тома Биков: „ Това, което се разиграва в европейската преса, са непосредствено платени изявления от българи. “ За страдание Вие, Тома Биков, като член на Комисията по културата и медиите в последните месеци наново не отговорихте на нашата покана за диалог. С наслаждение щяхме да Ви разкажем, че най-малко в сериозните медии в Германия, никой не взима пари, с цел да прави репортажи – изключително за текстове по отношение на България “, безапелационни са от Медийната стратегия за Югоизточна Европа на фондация „ Конрад Аденауер “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР