Германските фермери отново блокираха пътища и магистрали в цялата страна.

...
Германските фермери отново блокираха пътища и магистрали в цялата страна.
Коментари Харесай

Германските фермери отново блокираха пътища и магистрали в цялата страна

Германските фермери още веднъж блокираха пътища и автомагистрали в цялата страна. Демонстрациите на фермерите в Германия през днешния ден започнаха едвам след утринния час пик от към девет часа и ще приключат следобяд към 15 часа. Селскостопанските служащи желаят да засилят политическия напън върху ръководещата коалиция преди гласуването на бюджета в Бундестага. " Федералният бюджет ще бъде запълнен с пари от селското стопанство, а ние, фермерите, сме оставени сами с спомагателните тежести ", подлага на критика ръководителят на Асоциацията на баварските фермери Гюнтер Фелснер.

Блокирани са автомагистрали в цялата страна. Най-засегната е Бавария. Но и в Шлезвиг-Холщайн, Бранденбург, Саксония-Анхалт трактори краткотрайно блокираха магистралните отбивки.

Фермерите в Майнц и Вормс се насочиха към вътрешните пристанища. Според полицейски отчети те са блокирали достъпа до индустриалната зона на индустриалното пристанище в Майнц-Момбах с към 40 трактора. По-специално вътрешните пристанища са главен център за претоварване на пазарни плодове от целия свят, не на последно място и от Украйна. " Ние разбираме, че износът на селскостопански артикули е извънредно значим точно за Украйна и че той основава добавена стойност ", изясняват основателите на митинга. Въпреки това е значимо да се означи, че екологичните и обществените стандарти там не могат да се съпоставят с тези на локалното селско стопанство.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР