Германски прокурор, ръководещ разследването на Маделин Маккан, разкри, че онлайн

...
Германски прокурор, ръководещ разследването на Маделин Маккан, разкри, че онлайн
Коментари Харесай

Нови улики около изчезването на Мади Маккан: Тайни съобщения може би са ключови доказателства

Германски прокурор, управляващ следствието на Маделин Маккан, разкри, че онлайн известия сред обвинения Кристиан Брюкнер и различен педофил „ може да са намек “ какво се е случило с дребното дете.

Осъденият полов див звяр Брюкнер е посочен като основен обвинен в траялото 16 години дело заради активността му в Португалия по това време, само че към момента не му е повдигнато публично обвиняване.

Тригодишното дете изчезна по време на фамилна отмора в Алгарве през май 2007 година, предизвиквайки национално търсене - само че 16 години по-късно истината за случилото се с нея към момента не е разкрита.

Is this the clue to unlock Madeleine McCann mystery? German prosecutors say sick online messages between suspect Christian and another paedophile about 'MM' could be a 'hint' as to what happened
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Въпреки това Ханс Кристиан Волтерс, прокурор в Брауншвайг, сподели, че съгласно тях Маделин е била убита в Португалия от Брюкнер.

Той сподели: „ Мога единствено да кажа, че сега имаме единствено един обвинен. Смятаме, че може би знаем къде се е случило. “

Г-н Волтерс също по този начин разказа по какъв начин онлайн известия сред Брюкнер и различен педофил може да са „ намек “ за случилото се заради потреблението на буквите „ ММ “ – което съгласно тях може да е загадъчна отпратка към Мадлин Маккан.



Очаква се процесът да продължи повече от месец и евентуално ще се организира във Върховния съд на Брауншвайг.

Германските прокурори към момента не са повдигнали публично обвинявания против Брюкнер за отвличането и убийството на Мади, само че управляващите в Германия показаха, че процесът на Маккан може да се организира директно след идния развой против обвинения, заяви The Olive Press.

Is this the clue to unlock Madeleine McCann mystery? German prosecutors say sick online messages between suspect Christian and another paedophile about 'MM' could be a 'hint' as to what happened
— World News (@worldnewstweet_)
В момента той излежава присъдата си за бруталното обезчестяване на американска пенсионерка в Португалия през 2005 година, само че в този момент е изправен пред обвинявания в обезчестяване на младата ирландка Хейзъл Бехан в Алгарве през юни 2004 година

Бехан претърпява трудно тестване, когато русокос немски нахалник със сини очи нахлува в жилището ѝ. Злият нападател я изнасилил с нож и снимал жестокото четиричасово нахлуване.

Двама очевидци оповестяват, че са видели мъж, наподобяващ на Брюкнер, да влиза и излиза от жилището на разсъмване, като служащ от непосредствен хотел твърди, че е видял немския нарушител без маската.

В документален филм за рецидивиста, жена споделя, че Брюкнер е бил част от тайфа, когато е бил младеж във Вюрцбург в Германия.

Тя също по този начин разкри, че се опасява какво може да направи Брюкнер, в случай че разбере, че е говорила с пресата, макар обстоятелството, че сега излежава седемгодишна присъда.

По време на документалния филм други хора, които са имали срещи с Брюкнер през годините след изгубването на Мади, също дават показания за неговия нечовечен и нападателен темперамент.

Една жена, която ръководи бар, който Брюкнер посещавал някъде след май 2007 година, сподели, че от време на време е имал " пристъпи на гняв " с други хора в бара.

Бригите Сегеди сподели, че е виждала Брюкнер „ съвсем всеки ден “ и той постоянно влизал в борби с мъже.

Друг мъж, който работел в магазин, който преди този момент е бил благосъстоятелност на Брюкнер, сподели, че се е изправил против него с нож, откакто е изискал да му върне фризера.



Мъжът, който не беше назван, сподели пред BBC: „ Той пристигна с тайфа, която искаше фризера си назад. Той размахваше нож в коридора.  Той имаше този дълъг нож и искаше да ме намушка. Беше пийнал или дрогиран. Очите му блестяха като вманиачен и той беше изпълнен с яд. "

Мъжът добави, че приятелката на Брюкнер, която по това време е била тийнейджърка, до момента в който той е бил в края на 30-те, е споделила, че немският национал я е удушил.

Той сподели : „ Срещнах я на автобусната спирка и я попитах от кое място има тези следи от удушаване и тя ми сподели, че той я е удушил и я е бил.  Тя се опасяваше мощно от него, сподели ми доста неща. Тя в действителност се опасяваше от него. "

На въпрос дали счита, че Брюкнер е кадърен на закононарушенията, в които е упрекнат, мъжът отговори: „ Да, тъй като е доста нападателен. В началото той е сладостен, само че откакто го опознаете, той е умопобъркан. Той има няколко лица. Този човек е извънредно рисков. “

Reporter Richard Bilton travels across Portugal and Germany to find out more about the man suspected of abducting and killing Madeleine McCann

Prime Suspect: Who Took Madeleine McCann?

On BBC iPlayer now and BBC One at 8pm tonight
— BBC Panorama (@BBCPanorama)
Брюкнер сега излежава седемгодишна присъда в затвор с висока степен на сигурност, именуван локално „ Алкатраз на Севера “ в Олденбург, покрай историческия северен град Бремен.

Г-н Стърнард добави: „ Той би трябвало да остане в пандиза допустимо най-дълго. Той е рисков, тъй че би трябвало да се пази от обществото. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР