Германски журналисти съобщиха, че , който се разби в района

...
Германски журналисти съобщиха, че , който се разби в района
Коментари Харесай

Германски медии съобщиха за опит за покушение срещу Путин

Германски публицисти оповестиха, че, който се разруши в региона на Москва, е бил предопределен за убийството на съветския президент Владимир Путин. За това написа Bild, базирайки се на свое следствие.
Прочетете още
" Украинските разследващи организации се пробваха да убият съветския президент Владимир Путин с дрон камикадзе, само че Кремъл пази това в загадка. " Това се споделя в следствие на немския таблоид, което беше оповестено на 27 април.

В материала се акцентира, че главната цел на БПЛА UJ-22 със 17 кг експлозив, паднал неотдавна в село Воровское, близо до Ногинск, е новият промишлен парк Руднево, издигнат край Москва. Територията се намира на 500 километра от границата с Украйна.



Отговорност за офанзивата пое деятел, непосредствен до службите за сигурност, който бил получил информация за визитата на президента на Русия в този парк.

Дронът обаче се разруши на към 20 километра източно от Руднево, преди да доближи крайната си цел.

Експертът от Украинския институт за бъдещето, политологът Юрий Романенко каза, че предходната седмица офицери от украинското разузнаване са получили информация за пътуването на Путин до този парк и даже са получили карта на прекосяването му през парка.

" Нашите хора изстреляха дрон камикадзе, който прелетя над всички противовъздушни защити на Руската федерация и падна близо до индустриалния парк. Когато сутринта се разбра за дрона в Кремъл, стартира сериозна блъсканица. Песков написа за Путин нов график за работа в Кремъл “, осведоми той.



Журналистите признават, че Киев може умишлено да хвърля дезинформация за опита за ликвидиране на Путин, отбелязвайки, че по-рано журналистът Павел Зарубин писа за вероятното пътешестване на президента до Руднево, без да прецизира датата, отбелязва Utro.ru.

„ Ясно е, че нанасянето на точков удар по главата на съветската страна благодарение на дрон-камикадзе е съвсем невероятно деяние. Но самият факт, че подобен дрон лети до мястото, където Путин възнамерява да спре, е пестник в лицето на съветския президент “, сподели немският политолог, някогашен началник на фондация „ Хайнрих “, пред Bild Bell в Украйна Сергей Сумлени.

Припомняме, че БПЛА на Въоръжените сили на Украйна с експлозиви беше открит на 24 април 2023 година от локални поданици покрай Ногинск.

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков счита за нецелесъобразно да проучва информация от немския вестник Bild за опита за ликвидиране на ръководителя на Кремъл Владимир Путин. Той съобщи това по време на конференция, пише URA.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР