Германската волейболна федерация (DVV) е готова да плати един милион

...
Германската волейболна федерация (DVV) е готова да плати един милион
Коментари Харесай

Германия плаща €1 млн., за да се бори за волейболна квота за Токио `20

Германската волейболна федерация (DVV) е подготвена да заплати един милион евро, с цел да провежда европейската олимпийска подготовка през януари, заяви Sportal.bg. Според непотвърдена информация сумата към този момент даже е подадена по сметка на интернационалната централа (FIVB), като задачата е по този метод Бундестимът да получи право да се включи в борбата за една квота за игрите в Токио `20.

По правилник в континенталната пресявка след Нова година би трябвало да вземат участие осемте страни от Европа с най-предно класиране в ранглистата, които към момента не са си обезпечили класиране. Седем от тях са участвалите несполучливо в международните квалификации предходната седмица България, Франция, Сърбия, Холандия, Белгия, Словения и Финландия. Следващият тим в подреждането е Естония, само че в случай че Германия купи семейството, то балтийската страна ще остане отвън шампионата за сметка на " маншафта ".

Ситуацията беше сходна и преди игрите в Рио де Жанейро `16. Тогава Берлин одобри борбата сред европейските страни от 5 до 10 януари 2016 година, само че това не бе задоволително за домакините, а квотата беше извоювана от Русия.

Все отново всяка една федерация може да кандидатства за хазаин на олимпийската подготовка, като крайният период за подаване на поръчка до европейската конфедерация (CEV) е другият петък (23 август). След това от CEV би трябвало да се съветват с FIVB до края на месеца и след 1 септември да разгласят домакина на шампионата. Квалификацията би трябвало да се организира директно след Нова година, като съответни дати към момента не са закрепени.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР