Германската верига TEDi, предлагаща евтини стоки за дома и офиса,

...
Германската верига TEDi, предлагаща евтини стоки за дома и офиса,
Коментари Харесай

"Капитал": Германска верига за евтини стоки за бита влиза в България

Германската верига TEDi, предлагаща евтини артикули за дома и офиса, играчки и други артикули, навлиза в България, заяви.

" Първият магазин в страната ще отвори на 9 март в новия ритейл парк " Перник плаза " и ще предложи към 20 000 продукта ", заяви за изданието шефът на българското сдружение Димитър Спасов.

 Пандемията и инфлацията не стопират потребителите да харчат Пандемията и инфлацията не стопират потребителите да харчат

Дискаунт веригата TEDi предлага нехранителни артикули - за бита и семейството, украса, играчки, за офиса и ученика, за домашни любимци, " направи си самичък " продукти, картички, дарове, опаковки, дрогерийни и козметични артикули, празненство и телефонни аксесоари, за коли и колела, акумулатори, електронни джаджи, енергийни питиета, бонбони, лакомства, плажни и култивиран продукти.

" Преки съперници на компанията в страната са " Джъмбо ", KiK, " Пепко ", даже " Лидл " в част от нехранителния сегмент. Това, което отличава TEDi, са огромният подбор и ниските цени ", разяснява за " Капитал " Димитър Спасов.

 " Защо купуваме. Науката на извършването на покупки " на Пако Ъндърхил (откъс)

Вторият TEDi ще отвори на 7 април в Сливен. Седмица по-късно - и в Стара Загора, следват Пазарджик (20 април), втори обект в Сливен, както и втори в Перник (на 1 юни - още веднъж в ритейл парк). През лятото ще има обект на веригата и в столичен мол, а също и във Варна.

Първоначално TEDi ще влезе в градове с над 50 хиляди поданици, само че последователно ще се уголемява и в по-малки селища.

Още по тематиката
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР