Германската крайнодясна партия Алтернатива за Германия заяви, че по време

...
Германската крайнодясна партия Алтернатива за Германия заяви, че по време
Коментари Харесай

"Алтернатива за Германия" планира да води кампания за "разпускане" на ЕС

Германската крайнодясна партия " Алтернатива за Германия " съобщи, че по време на акцията за през идната година може да изиска " разформироване " на Европейския съюз или Германия да напусне блока, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

В предлагането се показва, че " търпението на водачите на партията към Европейски Съюз е изчерпано. Ето за какво желаеме Европейски Съюз да бъде разхлабен и на негово място да основем нова европейска икономическа общественост и общественост по ползи - федерация на европейските народи. "

" Алтернатива за Германия " би трябвало да гласоподава позицията в края на юли. Партията поддържа излизането на Германия от Европейски Съюз още от 2019 година и приканва за унищожаване на Европейския парламент, пишат локалните медии.

Изборите за Европейски парламент са планувани за юни 2024 година.

" Алтернатива за Германия " се показва сполучливо в социологическите изследвания,, и е на път да завоюва три провинциални вота в източната част на страната следващата година с апели за прекъсване на миграцията и ограничение на това, което вижда като, отбелязва в собствен разбор организация " Ройтерс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР