Руският президент Владимир Путин вече е готов за малка военна

...
Руският президент Владимир Путин вече е готов за малка военна
Коментари Харесай

Полското военно разузнаване: Путин вече е готов за операция срещу НАТО

Руският президент Владимир Путин към този момент е подготвен за дребна военна интервенция против страна от НАТО. Това съобщи ръководителят на полското военно контраразузнаване Ярослав Строжик в изявление за.

Според него всички прогнози по отношение на готовността на Русия за евентуална офанзива против страна от НАТО от аналитични центрове, които не разполагат с цялостна информация, се основават единствено на избрани догатки.

Той счита, че ръководителят на Кремъл към този момент има опция да провежда дребна интервенция против държава-членка на Алианса.

  " Путин, несъмнено, към този момент е подготвен за някаква миниоперация против някоя от балтийските страни, да вземем за пример да влезе в известната Нарва или да кацне на някой от шведските острови “, съобщи Строжик.

В същото време желанията на съветския президент се стопират от позицията на Запада. Това, което Западът прави дружно, с цел да поддържа Украйна, демонстрира на Путин, че в случай че НАТО бъде нападнато, реакцията на Запада ще бъде още по-голяма.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР