Германия трябва бързо да депортира мигранти, които нямат право да

...
Германия трябва бързо да депортира мигранти, които нямат право да
Коментари Харесай

Шолц призова за бързо депортиране на мигранти

Германия би трябвало бързо да депортира мигранти, които нямат право да останат, само че също би трябвало да приема тези, които имат право на леговище, и тези с нужните умения, сподели немският канцлер Олаф Шолц в изявление пред Spiegel.


„ Трябва да депортираме в огромен мащаб тези, които нямат право да останат в Германия “, сподели Шолц. Той акцентира, че тези, които Не извършват условия за леговище и нямат изгледи да останат, би трябвало да изоставен. „ Трябва да депортираме повече и по-бързо “, настоя немският канцлер.

Според него нужен е цялостен пакет от ограничения за ограничение на незаконната миграция, в това число по-добра отбрана на външните граници на Европейски Съюз и по-строг надзор по границите на Германия със прилежащите членки на Европейски Съюз. Канцлерът добави, че Германия би трябвало да продължи да приема бежанци, които имат право на леговище заради политическо гонене или други законни аргументи, както и да притегля повече мигранти с нужните умения. „ Но тези, които не принадлежат към нито една от тези групи, не могат да останат при нас “, повтори Шолц. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР