Германия ще излезне в сблъсък срещу Япония в първи мач

...
Германия ще излезне в сблъсък срещу Япония в първи мач
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Германия vs Япония 1:0, два отменени гола

Германия ще излезне в конфликт против Япония в първи мач от група Е на Световното състезание в Катар и. Илкай Гюндоган откри от дузпа в 33-ата минута.

В осмата минута азиатците наказаха неточност при изнасянето на топката от германците и осъществиха бърза контраофанзива, която приключи с попадение, само че то беше анулирано. Дайзен Маеда беше пред линията на бранителите на германците и реферите анулираха гола. Очаквано, германците бяха по-дейният тим с топката от началото на мача, само че пък хората на Ханзи Флик не стигаха елементарно до удари посока вратата, защитавана от Гонда. 

Японите, от своя страна, разчитаха основно на скоростни контраакция, след каквато падна гола им, който беше анулиран. В 16-ата Йозуа Кимих центрира от ъглов удар към Антонио Рюдигер, който надигра във въздуха защитник на Япония и стреля с глава, само че настрана.

След 20 минути игра германците раизграха чудесно и раздраха защитата на Япония, с цел да се стигне до прострелен удар от Илкай Гюндоган, само че Гонда отрази. Маншафта стартира последователно да постанова по-директен напън, а германците разиграха топката отдясно в 28-ата. Серж Гнабри комбинира с Илкай Гюндонган, а халфът не се бави и шутира мощно, само че право в ръцете на Гонда. Секунди по-късно при масиран напън в наказателнот поле на Япония още веднъж Гюндоган можеше да открие резултата, само че Мая Йошида с тяло блокира удар на звездата на Ман Сити.

В 32-ата Давид Раум получи дълъг пас отляво в наказателното поле на Япония и беше пресиран от стража Гонда. Първоначално Гонда не игра нито с топката, нито с Раум, само че при повторното си повдигане се хвърли върху играча на Германия и реферът нямаше по какъв начин да не уточни бялата точка. Илкай Гюндоган стреля в средата на вратата, а Гонда се хвърли в левия си ъгъл и резултатът беше открит.

Три преди края на първата част Томас Мюлер беше открит на дъгата пред японската врата, а опитният нападател върна за Кимих. Играчът на Байерн шутира мощно с десния крайник, само че и много неопределено. Германците продължиха да работят доста добре, а Джамал Мусиала с извънредно завъртане отстрани Итакура и стреля с десния крайник, само че над напречната греда на японците в последната минута от първата част.

Дълбоко в добавеното време   Маншафта осъществя втори гол във вратата на противника, откакто Гнабри подаде към Кай Хавертц на празна врата и нападателят нямаше по какъв начин да сбърка. След преразглеждане на обстановката обаче беше открито, че играчът на Челси е бил в засада.

LIVE  /

1:0 Гюндоган (33-дузпа)

Стадион: " Халифа Интернешънъл " (Ал-Раян)

Рефер: Иван Киснерос (Ел Салвадор)

Стартови сформира:

Германия (4-5-1):  1. Мануел Нойер (К) – 2. Антонио Рюдигер, 3. Давид Раум, 15. Никлас Зюле, 23. Нико Шлотербек – 6. Йосуа Кимих, 10. Серж Гнабри, 13. Томас Мюлер, 14. Джамал Мусиала, 21. Илкай Гюндоган, 7. Кай Хаверц

Селекционер: Ханзи Флик

Япония (4-5-1):  Шуичи Гонда – Коу Итакура, Юто Нагатомо, Хироки Сакай, Мая Йошида, Ватару Ендо, Такефуса Кубо, Юниа Ито, Дайчи Камада, Ао Танака, Дайзен Маеда

Селекционер: Хаджиме Мориасу
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР