Германия предлага всички страни-членки на ЕС да забранят на своите

...
Германия предлага всички страни-членки на ЕС да забранят на своите
Коментари Харесай

Германия излезе с ново предложение срещу Русия

Германия предлага всички страни-членки на Европейски Съюз да забранят на своите жители да заемат позиции на топ мениджъри в съветски държавни компании.
Съответното ограничаване може да бъде въведено като част от осмия пакет от наказания, оповестява Guildhall с позоваване на Suddeutsche Zeitung.

Германските управляващи обрисуваха концепцията си в документ, който беше изпратен до други страни от Европейски Съюз. Предложението на Берлин е да се забрани на жители на Европейски Съюз да вземат участие в управителните препоръки или надзорните препоръки на държавните компании в Русия, съобщи Укринформ.

Германските управляващи настояват, че по този метод ще бъде допустимо да се попречват опитите на Кремъл да ускори политическия напън върху страните-членки на Европейски Съюз и да ограничи корупцията.

В същото време не се чака възбраната да обхване основаните в Европа филиали на съветски компании.

Трябва да напомним, че някогашният канцлер на Германия Герхард Шрьодер е работил като началник на борда на шефовете на Роснефт, до момента в който напусне през май 2022 година Шрьодер е считан за „ другар “ на Путин, до момента в който работата му за съветския режим е отегчена репутационни разноски за Германия.

Както беше обявено по-рано, осмият пакет от наказания надали ще включва таван на цените на съветския нефт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР