Германия обяви, че ще изтегли част от разположените си в

...
Германия обяви, че ще изтегли част от разположените си в
Коментари Харесай

Германия изтегля част от войските си от Ирак

Германия разгласи, че ще изтегли част от разположените си в Ирак бойци и ще ги предислоцира в Йордания и Кувейт поради напрежението в района, съобщи Франс прес.

Германският контингент в Багдад и Таджи северно от иракската столица е с бройка към 30 души. Той ще бъде краткотрайно понижен и част от бойците ще бъдат трансферирани в Кувейт и Йордания.
Американската войска е уведомила Ирак, че ще се изтегли от страната Съюзниците в Алианса приканиха за самоограничение и деескалиране на напрежението
Преговорите с иракското държавно управление за продължение на задачата за обучаване на иракските военни ще продължат.

Германия има общо 120 бойци в Ирак, само че множеството от тях не са основани в Таджи и Багдад. Войниците, ситуирани там, бързо ще бъдат преместени в Кувейт и ще бъдат върнати, в случай че образованието се възобнови.
Бивш сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ: Намираме се на ръба на пропастта след убийството на Сулеймани „ Израелците желаеха да убият Сулеймани, само че взеха решение да не го вършат, тъй като това би основало доста огромни проблеми “, споделя Робърт Беър
Германия към този момент подреди на бойците в Таджи и Багдад да не излизат отвън базите си след убийството на военачалник Касем Сулеймани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР