Германия не очаква тази есен и през зимата да се

...
Германия не очаква тази есен и през зимата да се
Коментари Харесай

Германия не очаква да се наложат допълнителни мерки срещу коронавируса

Германия не чака тази есен и през зимата да се наложи въвеждането на спомагателни ограничаващи ограничения против разпространяването на ковид, защото равнището на имунизация е по-високо от упованието, съобщи здравният министър Йенс Шпан, представен от Ройтерс.

Шпан посочи, че проучване на института " Роберт Кох " за инфекциозни болести е посочило, че броят на имунизираните против ковид е с пет % по-висок, в сравнение с се е считало до момента. По тази причина съществуващите правила за показване на доказателство за отрицателен тест, сложена ваксина или възобновяване от заболяването при посещаване на закрити пространства, са задоволителни, акцентира немският министър.

Междувременно немската Постоянна комисия по имунизация предложи на хората, имунизирани с препарата на Johnson & Johnson, да си слагат подсилваща доза иРНК ваксина против ковид.

Комисията заяви, че измежду хора, имунизирани с една доза от Johnson & Johnson, се следи по-висок брой инфекции и относително ниска успеваемост на имунизацията против Делта разновидността на вируса.

Комисията също по този начин предложи подсилващи дози за хора на възраст над 70 години, без значение от това коя ваксина са получили.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР