Германия не желае нови страни да се присъединяват към Шенген.

...
Германия не желае нови страни да се присъединяват към Шенген.
Коментари Харесай

Германия ни реже за Шенген

Германия не желае нови страни да се причисляват към Шенген. Това съобщи немският вътрешен министър Томас де Мезиер, откакто по-рано ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че час по-скоро би трябвало България и Румъния да бъдат присъединени.
Водещи австрийски политици от разнообразни партии поддържаха тази позиция и също отхвърлиха проекта на Юнкер за разширение на еврозоната. Европейската комисия предложи България, Румъния и Хърватия да бъдат включени в Шенгенското пространство в тирада на Юнкер, произнесени броени седмици преди парламентарните избори в Германия и Австрия.

" Мисля, че концепцията не е добре премислена ", съобщи канцлерът и водач на Австрийската социалдемократическа партия Кристиан Керн и даде образец с дълговата рецесия в Гърция, която е член на еврозоната. " Това не може да стане до момента в който не са изпълнени критериите ", съобщи външният министър Себастиан Курц, който е водач на десноцентристката Австрийска национална партия. Лидерът на крайнодясната Австрийска партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе съобщи, че Шенгенското пространство не би трябвало да се уголемява до момента в който външните граници на Европейски Съюз не са съответно охранявани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР