Германия е изправена пред потенциално взривоопасен дебат - дали да

...
Германия е изправена пред потенциално взривоопасен дебат - дали да
Коментари Харесай

Ще забранят ли крайнодясната партия Алтернатива за Германия?

Германия е изправена пред евентуално взривоопасен спор - дали да забрани крайнодясната партия " Алтернатива за Германия ".



Причината - разкрития на проверяващото издание " КорЕктив ", съгласно които представители на партията, хора с неонацистки възгледи и предприемачи са обсъждали проект за справяне с имиграцията, който планува депортация на мигранти, даже и такива с паспорти. Информацията провокира бурни диспути и митинги.



В демонстрацията във Франкфурт участваха над 35 хиляди души. Радикализмът и расизмът постоянно са водили до " бедност и мизерия за хората в нашия град, в нашата страна, и са пречели на взаимното общуване " , съобщи кметът на града.



Представители на " Алтернатива за Германия " изрично отхвърлят да вземат участие в проектите за така наречен " ремиграция " - наложително овакантяване на мигранти, които имат паспорти. Според крайнодясната групировка, това е опит на политическите им съперници да ги дискредитират. Според последните социологически данни, " Алтернатива за Германия " се подрежда на второ място в желанията на германците.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР