Гери Стаменова, която бе сред най-обсъжданите участнички в шоуто "Ергенът",

...
Гери Стаменова, която бе сред най-обсъжданите участнички в шоуто "Ергенът",
Коментари Харесай

Гери: Трябваше да бъда булка на финала на Ергенът

Гери Стаменова, която бе измежду най-обсъжданите участнички в шоуто "Ергенът ", нощес не получи роза от Виктор и отпадна от конкуренцията за сърцето му. Тази заран в предаването "Преди обед " певицата и модел описа за прекарванията около снимането на епизодите и съобщи, че изрично е очаквала да остане до финала и да завоюва.

"Виждах се като младоженка на финала ", показа Гери, която несъмнено се постара да бъде задоволително нападателна и палава, с цел да бъде видяна от Виктор. Тя обаче разясни, че напъните ѝ не са били сполучливи, защото той бил прекомерно притеглен от Александра и Капитонова, които и до момента са в люта борба.

Стаменова показа, че доста е харесвала Стоянов, само че не бил "нейният ерген ". Но не крие, че в случай че зависеше от нея, двамата щяха да бъдат дружно. За страдание обаче ття схванала, че не са съвместими. Красавицата съобщи, че упованията ѝ към шоуто били доста сантиментални, само че уви - спряла да има вяра в романтиката след фотосите и че възприятието за романтика, което се усеща от екрана е доста подправено.

За никого не е загадка обаче, че Гергана беше доста пасивна в първите епизоди от шоуто и това напълно не било тактичност, а просто неспособността ѝ да се приспособява към нова среда и непознати хора. За сметка на това пък е запазила другарство с някои от участничките, като любимецът ѝ е Ева, с която пуснаха обща ария, отдадена на шоуто. Във видеото взе участие и Елвира, с която също останали в топли връзки след края на снимачния развой.

И въпреки Стаменова да е измежду дамите, които срещнаха рецензии за разкрепостеното си държание в шоуто, тя съумя да се отличи от всички останали по позитивен метод, като показва най-вече познания в играта, в която девойките трябваше да дават отговор на обикновени въпроси от обща просвета. А резултатите на всички бяха повече от стряскащи, като се изключи Гери, която единствена даде правилен отговор на всички въпроси. Оказа се, че тя е била същинска хала в ученическите си години и е била цялостна отличничка, поради своята ученолюбивост и тласъкът на родителите ѝ, които пълнели касичката ѝ със спестявания всякога, когато получи шестица по математика.

Стаменова съумя да се отличи от огромна част от участничките и с обстоятелството, че в действителност е необвързана и към момента търси мъжа на живота си. За разлика от доста други, които се оказаха обвързани и даже сгодени и че са били в шоуто само за известност.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР