Гери Никол стана "Моден идол" на 2018-а, 100 Кила "предаде"

...
Гери Никол стана "Моден идол" на 2018-а, 100 Кила "предаде"
Коментари Харесай

Килата предаде "короната" за рапър на годината на DIM4OU

Гери Никол стана "Моден кумир " на 2018-а, 100 Кила "предаде " купата в "тежката " категория на БГ рапа на сътрудника си DIM4OU. За първи път от няколко години Килата не получава наградата за рапър на годината на церемонията по раздаването на 359 Hip-Hop Awards, само че пък съобщи че DIM4OU е "много крепък, майна " и изцяло заслужава статуетката.



Сред ВИП гостите на празненството, за което поканите свършиха седмици преди да се състои, бяха Любен Дилов - наследник, Христо Сираков, Дани и Александра Петканови, Ива Екимова и куп звезди от ъндърграунд сцената.

Шоуто откри Веси Бонева със ужасно осъществяване онлайн.

Гери Никол не сподели "яката дупара " и не се качи да пее на сцената, само че за сметка на това обра някои от най-важните награди - за най-хубаво видео (за парчето й със 100 кила - "Направо ги умъртвявам ") и за най-хубав RNB актьор на годината. На варненката обаче очевидно никак не й понася софийският климат, тъй като се качи на сцената с дебело кожено палто в патешко жълто.



С тази визия тя получи статуетката за най-добре облечена звезда, въпреки че почитателите й признаха, че я избират оптимално съблечена. Парти атмосферата безусловно взриви столичната зала EFE, а Любо Дилов не пропусна да се пошегува: "Не мога да се сетя да кажа нищо по-смешно от това, че Килата взе премията за най-добре облечен реализатор ".

Сред най-обсъжданите посетители на вечерта бяха Николай Бареков и половинката му - Мария Календерска, която за пръв път се появи на светско събитие с рок прическа и в ужасно въодушевление. Двойката се движеше с защита и остана съвсем до дребните часове на нощта.

Финалистът от Биг Брадър Тото пък се появи на сцената в инвалидна количка, показвайки съпричастност към идеята за по-достъпна градска среда.

Афтърпартито след паметната гала не остави никого безучастен към най-новите шлагери на Килата, а купонът продължи съвсем до зори.



Сред топ хубавиците, които пък безусловно оставиха без мирис мъжете в залата, бе водещата на Code Fashion TV Велина Узунова, която се появи на сцената в жанр Лейди Гага.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР