Гери- Никол шашна феновете с доста закръглена фигура на последните

...
Гери- Никол шашна феновете с доста закръглена фигура на последните
Коментари Харесай

Гeри- Никoл пак наля килца! Шок Снимки:


Гери- Никол шашна почитателите с много закръглена фигура на последните си участия. Певицата очевидно е качила 5-6 кг, които по всякакъв начин си пробва да скрие по време на изявите си по клубовете.

Хип- хоп дивата си облича или необятен панталон, или дълга пола, с цел да покрие напращелите си форми. Но задачата наподобява невъзможна. Най- дребното тъй като постоянно е с потник и няма по какъв начин да скрие налетите си ръце. А те наподобяват напряко големи.

В същото време, фотосите на в обществените мрежи, разкриват напълно друга картинка. Преди да бъдат оповестени, те минават наложителна обработка, с цел да наподобява младата певица стройна като фиданка. За никого не е загадка, че тя е измежду звездите, които най- доста употребяват програмата фотошоп.

Когато пее онлайн обаче, минусите няма по какъв начин да се скрият. Гери- Никол се пробва да си дава тип, че не й пука какъв брой е огромна дупарата й. Но надали е по този начин, щом не пуска нито една фотография, до момента в който не е предходна щателна обработка.

В началото на кариерата си преди две- три години, варненската принцеса се опита да отслабне със строга диета. Но откакто припаднала от апетит по време на присъединяване, решила повече да не си го предизвиква. Гери- Никол опитва и да върви на фитнес. Спортът обаче не се оказал по усета й.

Певицата решила да се одобри такава, каквато я е основала природата и да не робува повече на клишета. С изключение на облика си в обществените мрежи.
За да не я гледат единствено в яката дупара, Гери- Никол си направи силиконови гърди. Певицата изпълни деколтето си с подплънки за 20 бона.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР