Гери- Никол нажежи социалните мрежи със снимка по голи гърди!

...
Гери- Никол нажежи социалните мрежи със снимка по голи гърди!
Коментари Харесай

Гери- Никол развя силикон от плажа! СНИМКА


Гери- Никол нажежи обществените мрежи със фотография по голи гърди! Поп дивата се пусна дибидюс от плажа на Сейшелите, където отваря сега.

Певицата прикрива част от силиконовия си бюст с две ръце и коса, само че не съумява като скрие напълно. През лятото тя се подложи на интервенция за увеличаване на гърдите. Интервенцията й е измежду най- скъпите в родния шоубизнес, защото желала най- положителните импланти на пазара. За интервенцията и подплънките се изръсила 20 бона. Но сумата е много скромна за нейния джоб.

Освен напращели гърди, варненската принцеса сподели и много наедрели задни част от плажа на Сейшелите. Певицата признава, че не може да съблюдава диети, а и не е любителка на спорта. По празниците никак не й пукало за фигурата, а си хапнала от всичко, без да се тормози. Този път тя даже не си е направила труда да обработва фотографията с стратегия, с цел да понижи обиколката на ханша.

Като множеството си колежки, Гери- Никол употребява първия месец от новата година, с цел да се отдаде на отмора след натоварения график през декември. Поп дивата се спука от работа в края на годината. А през новата я чакат към този момент доста нови планове.

Гери- Никол извършва основната роля във кино лентата „ Революция Z “ по едноименния сериал. Тя е и измежду спряганите имена за Евровизия, както всяка година. Но към този момент съперниката й Дара наподобява, че има повече шансове.

Преди дни пък стана ясно, че Гери ще запише дует с доста прочут съветски рапър, протеже на Филип Киркоров, и ще се опита да пробие на тамошния пазар.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР