Гери-Никол изненада феновете си като пусна трейлър на филмът "Революция

...
Гери-Никол изненада феновете си като пусна трейлър на филмът "Революция
Коментари Харесай

Гери-Никол с главна роля в нов филм, Бербо до нея като култов гангстер

Гери-Никол изненада почитателите си като пусна филмов откъс на филмът "Революция Х ", в който ще заема основна роля. Тя от дълго време изяви предпочитание да се прояви като актриса и в случай че би трябвало да се съди по филмовия откъс, май много си я бива. Друга огромна изненада е присъединяване на Димитър Бербатов. Той влезе в облика на Дон Корлеоне със специфичното си присъединяване. Лентата е режисирана от Димитър Гочев. Три години откакто залязоха от дребния екран, част от героите от тийнсериала "Революция Z " ще се завърнат още веднъж, с цел да зарадват почитателите си с нова порция завършения. 
Актьорът Иван Тишев, Мона Гочев и Иван Иванов, които станаха известни с функциите си в сериала, през днешния ден влизат и във кино лентата. Този път обаче ще си партнират с огромната футболна звезда Димитър Бербатов, който постоянно е показал актьорски заложби. Вчера за първи път излезе филмовият откъс, в който се вижда, че нападателят ще се изяви като Дон Вито Корлеоне и ще бие останалите наред. Само преди няколко месеца Бербо разгласява клип в профила си, на който се забавлява с щерка си на фона на музиката от "Кръстникът ". 
След тази негова изява в интернет режисьорът Димитър Гочев остава впечатлен от актьорските му заложби и му предлага да се включи в новата лента. От филмовия откъс се вижда по какъв начин Бербатов го раздава тежко с пура и лъскава кола. Георги Кадурин, Александър Сано и куп звезди от "Под прикритие " също са част от кино лентата, който скоро ще се завърти в кината и се чака да направи възторг.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР