Гери Малкоданска е едно от най-чаровните лица в ефира на

...
Гери Малкоданска е едно от най-чаровните лица в ефира на
Коментари Харесай

Малките модни тайни на красавицата Гери Малкоданска и как поддържа буйната си къдрава коса

Гери Малкоданска е едно от най-чаровните лица в ефира на NOVA. Дори когато оповестява, че ни чакат по-мрачни и дъждовни дни, нейната усмивка ни зарежда с оптимизъм.

Гери е не просто красиво лице от дребния екран, тя постоянно е облечена безупречно. Стилна и елегантна, Гери обича да съчетава цветове и материи.

За стила, модата и дребните си секрети за хубост, обичаната синоптичка споделя пред девойките от за рубриката им Beauty Talks.

" Лятото за мен е бански и ефирна рокля. Равни обувки. Дълга пола или гащеризон. А съответно лято 2020 включва още състезателен екип  и маратонки ", споделя чаровната Малкоданска.

За нея е значимо човек да бъде натурален, а бръчките са част от това. Тя даже счита, че с времето те придават характерност на всеки човек. 

За косата си споделя, че е като нейната запазена марка.

" Надявам се да бъда запомнена с нея. Тя е моята отличителна линия и се научих да я боготворя в последните години. Грижата за нея  - подобаващ шампоан и еликсир. Масло за хидратиране. Понякога крем за къдрици. Това е изцяло задоволително. В летните дни даже пропущам сушенето със сешоар и къдриците стават още по-оформени без непотребен размер ".

Гери споделя една от тайните си за хубава коса:

" Сетих се и за една загадка за хубави къдрици - решете косата с доста необятен гребен, когато си взимате душ ".

Гери споделя, че може би като всяка жена е имала във времето своите несигурности.

" Сега не знам дали се одобрявам 24 часа в денонощието, само че знам, че всяка минута се одобрявам. И съм щастлива ".

Тази година тя авърши 30. Ето какво показа:

" Беше чудноват празник. Винаги съм си представяла красиво и шумно отбелязване на моите 30, само че пандемията не разреши това. От друга страна ми даде опция да се концентрирам повече върху себе си, фамилията и дома. Това е най-важното ".

Цялото изявление може да прочетете в уеб страницата на Edna.bg.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР