Гери Макнамара подписа сделка да поеме треньорския пост в Сиена,

...
Гери Макнамара подписа сделка да поеме треньорския пост в Сиена,
Коментари Харесай

Сиена наема бившия отличен играч от Сиракюз Гери Макнамара за свой нов треньор

Гери Макнамара подписа договорка да поеме треньорския пост в Сиена, решавайки да напусне Сиракюз след две десетилетия като отличен състезател, помощник и в последна сметка се изкачи до асоцииран началник треньор на оранжевите.

Подписването на Макнамара беше оповестено от Сиена в петък и го прави колегиален старши треньор за първи път. Той заменя възпитаничката на Сиена Кармен Мациариело, която беше уволнена, откакто доближи 68-72 за пет сезона в школата – в това число оценка 4-28 този сезон.

Макнамара е в екипа на Сиракюз от 2009 година – първо като квалифициран помощник, по-късно повече от десетилетие като помощник при Джим Бохайм и предишния сезон той стана асоцииран старши треньор на оранжевите, когато Адриан Отри пое поста старши треньор.

40-годишният Макнамара остава четвъртият голмайстор в историята на Сиракуза след единствено Лорънс Мотен, Дерик Коулман и Джон Уолъс. Той стартира в тима на националния шампионат на Сиракуза през 2003 година, воден от Кармело Антъни; Макнамара отбеля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР